luni, 11 august 2014

Planuri pentru Ucraina făcute la Bucuresti

Nu uita ce ai promis la Bucuresti, anul 2008: “Teritoriile romanesti intra sub administratia Romaniei”. Ne vrei sau nu ca aliati?!


Ce vedeti dumneavoastra la ora actuala in Ucraina s-a pus la cale in Bucuresti pe canale ultrasecrete. Informatia aceasta, pana in ziua de astazi, era clasificata ca ultrasecreta, dar avand in vedere ca razboiul ne bate la usa atunci este cazul sa devina publica. Au fost intalnirile oficiale, Traian Basescu-Vladimir Putin-George Bush, mesajele catre Uniunea Europeana si NATO, dupa care s-a trecut la discutii in spatele usilor inchise.
Cand vrei sa pui la cale o revolta de proportii, sa rupi o tara in doua, asa cum am patit noi in 1989, iti trebuiesc un minim de cinci ani de zile. Prima data se trimit “sondele”, ofiterii de informatii care sa stabileasca planul de bataie si locul unde se vor desfasura luptele, dupa ei vin “mentalistii” si propoagandistii, primii se ocupa cu inserarea mesajelor cheie pe zona media si online, iar cea de-a doua categorie ii sprijina pe primii prin actiuni de strada. Cand au inceput luptele efectiv, “Euromaidanul” din Ucraina, intra in scena “turistii” si combatantii care sa declanseze si intretina haosul.
Timp de doi ani de zile este foarte important urmatorul lucru: mesajul, mai ales pe zona de online, sa raman in stare latenta, oamenii sa spun ca respectivii sunt niste “nebuni” care debiteaza cretinitati la greu. In fleul acesta mesajele cheie ajung catre baze, unitatile de lupta, si celule, disipate pe o zona foarte mare, in timp real si fara ca cineva sa intervina. Vorbim de metoda clasica de manipulare folosita de toate serviciile secrete.
Cu doua saptamani inainte, prin mesaje cheie postate pe internet, baza anunta: “Incepem si totul sa fie pus la punct”. Blogurile, site-urile, paginiile de Facebook, intra imediat in stare de alerta si mesajele devin radicale: “Libertate pentru Ucraina! Sa-l impuscam pe presedinte! Sa curama tara de invazia ruseasca! Sange si foc pentru libertatea Ucrainiei”. Presa se repede imediat sa preia mesajul radical, oamenii sunt atrasi in starea de haos, ofiterii operativi isi anunta viitori combatanti de strada unde sunt ascunzatorile si locurile unde se vor posta anumite arme (printre ele fiind si tunul psihotronic). In acest sens puteti lua legatura cu dl general de Brigada (r) Aurel Rogojan din cadrul Serviciului Roman de Informatii si dansul o sa va explice cel mai bine cum au pus la cale “revolutia” din 1989. Noi v-am facut doar un scurt rezumat…
Sa va spunem un secret: presa din Romania bate orice record in materie de tampenie si cretinitate, sunt cei mai usor de manipulat dintre toti jurnalistii europeni. Din cauza aceasta dl profesor Cristian Troncota (ACMRR-SRI) a spus: “Avem ofiteri acoperiti atat cat ne trebuie printre jurnalisti”. Presa din Romania este cea mai previzibila, ultimul ofiter din cadrul unui serviciu secret strain ii poate manipula dupa bunul lui plac.

34


Julian Assange, “umbra” recrutata de CIA la varsta de 16 ani. A facut parte din programul “The Future is Now” (cei mai dotati 100 de hackeri de pe planeta). Assange are legatura si cu Romania…

Cei care se afla in spatele atacurilor de pe internet sunt ofiteri de nivel 0, “umbrele” serviciilor secrete, asa cum avem si noi romanii in cadrul Serviciului de Informatii Externe (SIE), asa cum are si SRI-ul. Sunt inclusi in anumite programare de pregatire, de existenta lor nu au habar nici macar superiorii de la varful instutiei, nu se comunica cu ei prin mesaje conventationale, telefon, mail, retele de socializare, sunt plantati cu cel putin doi ani de zile inainte sa inceapa misiunea propriu zisa. Serviciile secrete reusesc sa puna mana pe ei, dar nu au ce sa dovedeasca: in proportie de 99% nimeni nu are habar jocurile cui le fac si pentru ce servicii lucreaza.
Aceste “umbre” au o viata cat se poate de neconventioanala, cum Assange dormea la Hamburg printre anarhisti, artisti dependenti de heroina, sau prostituate de cea mai joasa speta. Este mediul perfect in care se pot camufla si de obicei se raliaza unor curente extrem de populare in Europa: anarhismul, marxismul cultural, etc.Lasati la o parte tampeniile de filme cu spioni pusi la costum care mananca caviar prin hotelurile de lux, realitatea este cu mult diferita.
Isi cauta refugiul in lumi cat mai sordide pentru ca li se explica inainte de misiune: “Serviciile secrete din tara respectiva va alcatuiesc profile psihologice pe baza articolelor voastre si atunci trebuie sa le aratati doar ce vreti voi sa vada”. Aviz Serviciului Roman de Informatii si-n special unitatii UM0289  – “Surse Deschise si Analiza Informatiei”! Stiti bine ca NSA-ul are atena in Romania si metadatele nu sunt folosite in interesul Neamului Romanesc! 

Vladimir

Bucuresti, anul 2008


O sa va spunem pe scurt despre ce este vorba: Putin a discutat cu Bush si i-a transmis presedintelui american sa aiba grija la Ucraina si cum se comporta pe viitor. La un moment dat presedintele Federatiei Ruse a scos o harta pe masa si-a spus: “Noi luam ce avem din Ucraina, voi, americanii, aveti baza in partea “europeana” a Ucrainiei, cu Polonia discutam noi si romanii sa primeasca ce este al lor, dar sub forma de guvernare descentralizata”. Putin a precizat destul de clar: “O singura baza americana, un anumit numar de soldati, fara atene care sa depaseasca o anumita frecventa”. Americanii au mers la tupeu: “Nu, punem cate baze vrem noi si aia este, oricum europenii au nevoie de NATO in caz de razboi”. Putin: “Daca va apropiati de Sevastopol, cu o singura drona, va rup in doua toate bazele din Europa!”.
Romanii in cadrul acestor discutii stateau intr-un colt si priveau cu ochii mariti de spaima cum stapanii isi pun la cale planurile de viitor. Realizati si dumneavoastra ca interesul tarii noastre era unul singur: sa ramanem cu granitele intregi! Romanii au pus pe masa o oferta concreta: 15 miliarde de euro in 12 ani, Basarabia inapoi la Romania, 50% din tezaur si Tinutul Hertei. Rusii au refuzat: “Avem nevoie de bani, am invertit in armata 24 de miliarde de euro, si atunci ne oprim la 15 miliarde in opt ani, va dam acum Basarabia si ce mai avem din tezaur, Tinutul Hertei dar cu arme ascunse pentru Federatia Rusa”. Discutiile au picat din cauza FMI-ului si mizeriilor de politicieni de la Bucuresti, iar poporul roman nu isi iubeste suficient tara ca sa sufere de foame pentru ea! Romanului ii plac manelele, micii, Dan Capatos, CanCan si rade cu gura pana la urechi cum politicienii isi bat joc de el odata la patru ani! Atunci avem ce meritam…
In exterior suntem tratati la fel cum ne comportam noi in Romania: cu nepasare! In urmatoarele trei luni de zile sa va asteptati la ce este mai rau in Basarabia, nu stim daca ne apuca miezul verii fara conflicte de strada la Chisinau! Sa le multumim celor de la SIE pentru implicare, devotament si inteligenta maxima de care au dat dovada tot timpul, in timp ce SRI-ul se comporta de parca este un copil autist: se lupta la greu cu antisemitismul si holocaustul inventat din Romania! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu