joi, 15 mai 2014

EURODEPUTAT JOBBIK, ACUZAT DE SPIONAJ IN FAVOAREA RUSIEI!


BELA KOVACS, EURODEPUTAT JOBBIK, ACUZAT DE SPIONAJ IN FAVOAREA RUSIEI!

Joi, 15 Mai 2014 14:34
Scris de: Vlad Economu
BELA KOVACS, eurodeputat JOBBIK, acuzat de spionaj in favoarea Rusiei!
 1  0  0 Google +0  0
- See more at: http://www.mondonews.ro/bela-kovacs-eurodeputat-jobbik-acuzat-de-spionaj-in-favoarea-rusiei/#sthash.w3HAIZmR.dpuf


BELA KOVACS, eurodeputat maghiar din partea partidului extremist JOBBIK, este acuzat oficial de autoritatile din UNGARIA de SPIONAJ in favoarea Federatiei Ruse.

BELA KOVACS este anchetat de autoritatile de la Budapesta care au solicitat ridicarea imunitatii parlamentare a acestuia. KOVACS este suspectat de SPIONAJ al Uniunii Europene (UE) in favoarea RUSIEI.

Procurorul general al Ungariei a anuntat, joi, ca a cerut presedintelui Parlamentului European sa ridice imunitatea europarlamentarului Jobbik BELA KOVACS, care este suspectat de SPIONAJ in favoarea Rusiei, impotriva UE.

Citeste si: Vona Gabor, un extremist bezmetic si mincinos

GEZA FAZEKAS, purtator de cuvant al procurorului general, a precizat, citand surse anonime, ca Biroul de Protectie a Constitutiei a depus plangere impotriva europarlamentarului BELA KOVACS, suspectat ca SPIONA institutiile europene, informeaza politics.hu.

BELA KOVACS este acuzat ca a CONSPIRAT in mod regulat cu diplomatii rusi si a calatorit la Moscova lunar. BELA KOVACS este casatorit cu o femeie cu dubla cetatenie – austriaca si rusa -, care a lucrat anterior pentru KGB, sustin sursele citate de FAZEKAS.

Citeste si: Partidul nationalist Jobbik refuza sa accepte interdictia impusa de Romania unora dintre membrii sai

BELA KOVACS risca o pedeapsa cu inchisoarea de la 2 la 8 ani, daca este gasit vinovat. Fazekas a adaugat ca acest caz este clasificat si nu poate da alte detalii.

Sursa foto: kovacsbela.eu
- See more at: http://www.mondonews.ro/bela-kovacs-eurodeputat-jobbik-acuzat-de-spionaj-in-favoarea-rusiei/#sthash.w3HAIZmR.dpuf
BELA KOVACS,
Joi, 15 Mai 2014 14:34
Scris de: Vlad Economu
Adauga un comentariu
1 0 0 Google +0 0

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu