miercuri, 10 februarie 2016

Incredibil dar adevarat ...

Horia Grancea a distribuit clipul video postat de Sorin Avram.
Știți voi pentru cine postez...
-3:39
164.468 de vizualizări
Sorin Avram
Imagini cu evacuarea Basarabiei, din iunie 1940, filmate de Armata Rosie. Uitati-va la fetele soldatilor romani: parca am mai vazut aceleasi expresii cu un an in urma, in Crimeea, la soldatii ucraineni. Spre final, veti vedea si cateva cozi de topor de-ale rusilor, asa cum vedem si in zilele noastre.
Dati share, sa vada toti dobitocii care cred ca astea sunt glume.
2 persoane apreciază asta.
Comentarii
Dumitru Rizoaica Trebuie sa ai neaparat un defect de gandire pentru a nu fi capabil sa judeci si din punctul de vedere al adversarului tau!
Horia Grancea Cum sa nu fiu capabil sa înțeleg punctul de vedere al adversarului? Il înțeleg foarte bine ... toți au impresia ca pământul nostru e defapt al lor ... așa a fost și cu romanii
Și cu turcii sau cu ungurii sau nemții în primul război sau cu rușii
Toți au un motiv întemeiat sa ne cotropeasca
Îmi placeRăspunde17 minuteEditat
Dumitru Rizoaica Esti slabut, Horica, daca "condamni" Moscova pentru Ultimatumul dat Romaniei in 1940, sau pentru ca si-a luat Crimeea inapoi atunci cand exista pericolul ca aceasta sa intre in "posesia" Marelui Licurici! Mai reflecteaza!
Horia Grancea Eu nu îmi permit sa va spun nici ca aveți defecte de gândire și nici ca ați fi slăbuț ...
Eu știu una și bună ca Moldova e pământ romanesc
Iar pe cei care caută scuze cotropitorilor las la aprecierea altora sa le dea ce calificative merita..
Îmi placeRăspunde11 orăEditat
Dumitru Rizoaica Horia Grancea! Moldova (Basarabia) este pamant moldovenesc! Tot asa cum Austria este pamant austriac, nu german, chiar daca vorbeste limba germana, daca a fost provincie populat de germani si daca a fost alipita la Germania in 1938 pentru 7 ani, iar Basarabia a fost alipita la Romania pentru 22 de ani!
Horia Grancea Of doamne ! ... nu mai zic nimic ... vedem realitatea mult prea diferit unul de celalalt pentru a putea avea un dialog
Dumitru Rizoaica Vedem aceeasi realitate, dar tu, iarta-ma, nu esti capabil sa te detasezi si sa judeci cu dreptate! Tu te folosesti de verdictele date de cei interesati in demonizarea Rusiei!
Horia Grancea
Scrie un răspuns...
Horia Grancea Iată punctul de vedere al cotropitorilor ruși scris negru pe alb și păstrat și azi în arhive
http://ioncoja.ro/amestecate/testamentul-lui-petru-cel-mare/
Elaborat in 1725, Testamentul lui Petru I tarul Rusiei (1672-1725) a fost adus la Paris in anul 1757 de catre ambasadorul Frantei la Petersburg si predat Regelui Ludovic al XV-lea. Acest document, publicat la Paris in anul 1843, a fost citit si comentat cu mare interes, in anii care s-au scurs de la…
IONCOJA.RO
Horia Grancea Dupa ce Suedia se va dezmembra, Persia se va birui, Polonia se va subjuga si Turcia se va supune … a propune foarte tainic la curtea Frantei, apoi la cea a Austriei, de a impartii cu ele imperia lumii, magulindu-se ambitia si iubirea lor de sine… Rusia sa se ajute cu ele pentru a le desfiinta pe urma …
Daca amandoua aceste curti vor refuza propunerea Rusiei, atunci trebuie sa se stie cum sa imparta intre ele galceava si a le face sa se slabeasca una pe alta … Apoi Rusia, folosindu-se de un prilej hotarator, va navali asupra Germaniei, pornind totodata cu doua flote mari ce vor napadi Franta. Aceste doua tari biruindu-se, celelalte parti ale Europei vor trece lesne si fara impotrivire sub jugul Rusiei.
Horia Grancea Cam în aceiași termeni vede și azi Rusia politica sa de expansiune teritorială

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu