marți, 23 decembrie 2014

Manipularea securisti-teroristi continua

Horia Grancea via Petrisor Pufu



Un Raport ținut la sertar: Teroriștii au făcut parte din cadrele oficiale și cele acoperite ale...

Adrian Dumitru Popescu-Necșești a fost un politician român, fost senator în Parlamentul României în legislatura 1992-1996, ales în județul Caraș-Severi

WWW.FLUX24.RO


Adrian Dumitru Popescu-Necșești a fost un politician român, fost senator în Parlamentul României în legislatura 1992-1996, ales în județul Caraș-Severin pe listele partidului PNLCD. A fost membru în Comisia Senatorială de cercetare a evenimentelor din decembrie 1989. Necsești este autorul unui raport parlamentar care lămurește o parte din cele întâmplate în decembrie 1989. Dar nimeni nu a mers mai departe cu cercetările.


Raportul lui Adrian Popescu-Necșești se bazează pe teoria generalului magistrat Ioan Dan, fostul șef adjunct al Secției Parchetelor Militare din Parchetul General, care a susținut -chiar și-n fața Comisiei Decembrie 1989 - că, din datele pe care le cunoaște, "teroriștii au făcut parte din cadrele oficiale și cele acoperite ale fostei Securități".


Ideea de bază a Raportului Popescu-Necșești este foarte limpede: numai MI avea organizarea, personal de specialitate și logistica necesare desfășurării tuturor tipurilor de acțiunui diversionist-teroriste. Drept dovadă, P.N. amintește de Ordinul Secret nr.2600/1988 al Ministerului de Interne care reglementează modul de acțiune în cazul unor tulburări sociale. Două ordine mai vechi, secrete și ele, se referă numai la unitățile speciale de intervenție: Ordinul Ministrului de Interne nr. 001084/1977 privind acțiunile detașamentului special de intervenție antiteroristă (în cooperare cu alte forțe) și Ordinul M.I. nr.001370/1978 (cap.II - Rolul și sarcinile USLA). Adrian Popescu-Necșești consideră că aceste dispoziții seamănă până la identificare cu modul de acțiune împotriva demonstranților de la Timișoara și București.


Concluzia lui Adrian Popescu-Necșești este clară: "În actele de diversiune și terorism au fost implicate cadre active ale fostului Minister de Interne, în mod deosebit ale fostului Departament de Securitate. Scopul tuturor acestor acte diversionist-teroriste a fost stoparea fenomenului revoluționar și limitarea acestuia la răsturnarea de la putere a cuplului Ceaușescu. Conform lui Necșești, majoritatea teroriștilor noștri au fost cadre ale MI (îndeosebi DSS) și USLA.






Îmi place · ·


  • Lui Petrescu Mihai şi lui Zaharia Horia le place asta.
  • Felicia Dumitru Minciuni ordinare.
  • Horia Grancea Ai dreptate... dar vezi? 
    Mulți au rămas blocați în lozinca manipulatoare 
    Securisti teroriști
    5 ore · Îmi place · 1
  • Mircea Ionescu Vad ca a devenit un obicei sa apara multe texte nesemnate. Si asa este o problema ca se pot semna cum vor muschii lor !?!?

    Mi-am propus sa nu mai fac comentarii in perioada asta, dar intr-adevar mi se pare stupid. 

    Atat inainte de 16 decembrie dar mai ales intre 16 si pana-n 22, daca nu cumva si pe urma, s-a intamplat sa fac mai multe drumuri Bucuresti - Pitesti si retur. De vreo cateva ori m-am intalnit cu masini Lada, care chipurile aveau la luneta marfa de vandut, ciorapi tip Adidasi si altele. Odata la km 80 chiar m-am dus sa vad cu cat vand dar m-au refuzat.

    In primul rand fac referire la niste Ordine din 77 si 78, in al doilea rand ar fi putut sa fie niste Ordine mai recente mai ales dupa Revolta Brasov,...., dar daca erau antrenati cei de la MI si Securitate oare de ce s-a apelat la armata !?!??

    Din pacate asa cum acuma cu costernare aflam amanunte din culisele secrete ale celui de-al doilea razboi mondial, si care vad ca nu prezinta interes pentru mass-media, in mod sigut probabil copii nostri vor afla la batranete adevarul. Si probabil nu din surse romanesti ci tot asa de la CIA, Inteligence Service sau KGB.

    Este clar ca fara ajutorul securitatii nu ar fi avut loc evenimentele .... dar si acestia lucrau la viitoarele afaceri pe care o sa le faca !?!?!? Probabil punctual au ajutat si oameni din armata si interne.

    Ca sa revenim la al doilea razboi mondial,...., serviciile secrete inpartisera Europa inca din '42, iar in '43 cei trei mari corifei, Stalin, Roosevelt si Churchill au aprobat planul aproape la fel !?!?!
  • Zaharia Horia Sunt unii ce scriu acum pe fbk. . Si sunt anticomunisti convinsi .
  • Zaharia Horia MA TAIE UN GAND . SA LE FACEM NUMELE PUBLICE, FUNCTIA, ETC. ETC., ATUNCI AM AVEA O SANSA SA NE SPALAM !
  • Horia Grancea De ce continua si acum manipularea securiști-teroriști ?
    De ce adevarul despre revolutie nu este recunoscut oficial si legal ?
    Pentru ca de cand e lumea asta...

    ISTORIA ESTE SCRISA DE ÎNVINGĂTORI. 
    As vrea sa scriu mai departe câteva rânduri despre ce am inteles eu cu privire la revoluție, fara sa am pretenta ca asta ar fi adevarul, si daca alții vor sa ma contrazica sau sa ma completeze ii ascult cu placere.
    Mai intai as vrea sa revin la povestea cu securiști-teroriști ... chestie care in parte este chiar adevarata !
    Numai ca nu trebuie sa uitam ca in cadrul securitatii se puteau deosebi clar 3 curente de iedei curente care intr-o masura mai mare sau mai mica atingeau mai toate directiile sale cu atributii si functii bine definite mergand de la paza unor obiective si pana la informatii.
    Dar nu direcțiile conteaza acum ci acele 3 curente
    1 securitatea dedicata apărării interesului national roman
    2 securitatea dedicata apărării nomenclaturii PCR
    3 securitatea formata din elemente ostile tarii si formata din agenți rusi
    Cei de la nr1 nu au actionat ca teroriositi nici pana pe 22 si nici dupa aceea
    Cei de la nr 2 au actionat la ordin si au tras pentru a intimida protestatarii pana la fuga lui Ceausescu 
    Cei de la nr 3 nu au actionat la ordinele structurilor comuniste de pana pe 22 ci al ordine primite pe filiere ruse, mai intai cu scopul de a da impresia trupelor de armata si securitate ca sunt atacate de revoluționari si sa tragă asupra lor (ceea ce s-a si implantat) 
    iar dupa 22 de a declanșa un măcel intre trupele de armata si securitate ceea ce nu s-a întâmplat deși au produs victime de ambele parti. Cea mai odioasa operațiune a rușilor contra trupelor romane a fost imediat dupa ce Iliescu l-a numit ca sef al armatei pe gen. Militaru agent rus. Acesta prin oridinele date a urmarit razbunarea contra trupelor care aveau ca obiectiv clar apararea contra agentilor rusi. 
    Este cunoscuta diversiunea organizata de Militarul la MAN. pe atunci in Drumul Taberei in care au cazut trupe USLA conduse de Col. Trosca.
    Dar asa cum spuneam, istoria fiind scrisa de învingători (coaliția CIA-KGB), Desi din cadrul securității nu au acționat ca teroriști decat o extrem de mica parte, pozițiile 2 si 3... de atunci si pana azi principalii vinovați sunt cei de la pozițiile 1 si 2 ... marea masa a securității iar de segmentul 3 se păstrează o tăcere suspecta.... adică tocmai despre cei care au acționat real in chip terorist.
  • Horia Grancea Tot asa ... din cate am inteles eu, Ceausescu a ordonat verbal lui Milea sa scoata armata in strada si sa traga in manifestanti i-ar Milea a replicat ca nicaieri in regulamentel militare nu scrie ca armata are datoria sa traga in popor... daca dupa aceasta s-a sinucis sau a fost inposcat de trupe fidele PCR mai putin conteaza acum. As vrea sa mai spun ca un singur cartus de arma AKM 4,7 tras in plan orizontal spre o multime de oameni trece prin trupurile a zeci de oameni... ca sa nu mai zic de mitralierele grele de pe tanchete sau tancuri ... Daca armata ar fi tras in plin in multime cefrele vehiculate de Europa Libera de peste 60 mii de morti erau realizate si chiar depasite.
  • Horia Grancea As vrea sa revin la gen. Militaru care s-a retras din functia de sef al armatei imediat ce a dus la bun sfârșit operațiunea jarul adica arderea tuturor dosarelor agenților rusi infiltrați in armata si securitate. 
    Numai si numai pentru ordinul dat arm
    atei de a tragei in propriul popor Ceuasescu merita executat... ciudat ca tocmai asta nu i s-a reprosat la proces... ar fi fost si penibil ca tocmai in prezenta lui Stanculescu sa se aducă vorba despre asta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu