marți, 7 aprilie 2015

Una din postariule care au dus la desfiintarea contului lui Vrgil Iordache

"LUCRUL BINE FĂCUT PAS CU PAS" 100 de zile
De câți pași sunt necesari să treacă de la citate la fapte? Ca masură de timp, care este echivalentul unui PAS?
„Mai multă dictatură, manipulare și birocrație, mai puțin economie, bunăstare și democrație!”
Puteţi să-mi exemplificaţi un lucru bine făcut sau prost făcut până acum?
Ce doresc EU de la un preşedinte sau un guvernator de ţară!
Statul mafiot este în educaţie, sănătate, energie, poliţie, justiţie, servicii, media,… peste tot.
Trăim în Republica Securistă România, țara cu cei mai mulți informatori, turnători și lucrători securiști pe cap de locuitor şi cel mai numeros parlament din lume! Iar toți aceștia lucrează, de fapt, la distrugerea noastră.
Semaka
Statul mafiot este aceea structură prin care resursele ţării: financiare, logistice, umane, strategice, informaţionale, etc., pârghiile de putere prin care se administrează aceste resurse, sistemele de control: poliţie, parchete, corpuri de control, Curte de Conturi, etc., sistemul puterii judecătoreşti sunt administrate de o nomenclatura aflată la putere şi care foloseşte sistemul în interes personal, de clan şi de grup în detrimentul interesului naţional. Nomenclatura mafiotă din fruntea sistemului are o mentalitate fanarioto-ceauşistă prin care statul trebuie să-i asigure ei bunastarea, nu ea, „clasa conducătoare” să fie servitorul şi administratorul sistemului în folosul oamenilor.
Când „clasa conducătoare”, care este trans-partinică, foloseşte sistemul în interes propriu, statul devine mafiot şi în fruntea lui găsim gangsteri, oligarhi, moguli media şi baroni. Fiecare cu alaiul său de conţi, baroneţi, valeţi, majordomi, agenţi de influenţă sau cozi de topor, mai mult sau mai puţini conştienţi de misiunea lor (în funcţie de poziţia şi gradul lor din piramida puterii). Servitorii sistemului mafiot sunt peste tot. În ramurile informaţionale, economice, culturale, din sectorul energiei, al presei, etc. Ceea ce descriu aici este un nou sistemul feudal, de tipul evului mediu, sau dacă doriţi, readaptarea sistemului feudal, cu expresia lui târzie din epoca fanariotă, în vremurile noastre. Noi, cei 20 de milioane suntem vasalii acestui sistem mafior. Suntem „bateriile” care trebuie să producă energie, adică „negrii de pe plantaţie” care trebuie să plătească taxe şi impozite. Tot mai mari şi mai multe.
Ataşare indisponibilă
Ataşarea a fost ştearsă sau persoana care a distribuit-o nu are permisiunea să îţi distribuie acest conţinut.
  • Lui Posea Nicolae Viorel, lui Luis Bratu, lui Paul Sava şi altor 2 le place asta.
  • Maria Magdalena Guminski dupa 100 de zile imi pun si eu intrebarea daca am facut bine ca l-am votat pe d-nul Iohanis nu ca la-si fi vota pe Ponta,d-ne fereste mai bine orice decit acest tinar increzut si aventurier ,care habar nu are de nimic
  • Ioana Ilie FAS cu FAS ! Cum BAS cu BAS !Parca am fii cu totii hoti sau prosti !Parca am fii HIPNOTIZATI si legati la OCHI !Doar se vede ca nu s-a SCHIMBAT nimic !Cu MINCIUNA si HOTIA ...in veci nu se schimba Romania ! CONFISCAREA marilor AVERI ! Dupa asta ...mai putem CREDE !Pana atunci ...doar vorbe si minciuni .
  • Tanase Minel Indiferent de tipul structurii (politice, juridice, economice, sociale), un om lasat un timp indelugat la conducerea ei devine, ori abuziv, ori rutinat, plafonat. Numirile in functii ale structurilor de conducere in mod arbitrar de catre presedinte sau...Vezi mai mult
  • Horia Grancea Astfel de postari au dus la blocarea de catre facebook a contului lui Virgil Iordache
    Nu poţi posta acest comentariu. Încearcă din nou

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu