joi, 7 noiembrie 2013

SRI si mafia masonica

A fost inaugurat mall-ul AFI (Africa-Israel) Palace-Ploiesti. Priviti mai jos cine sunt investitorii care se pregatesc sa cumpere teren agricol incepand cu 1 ianuarie 2014

Cei indicati cu sageata rosie sunt ofiteri Mossad.

Investitorii de la Ploiesti (protejati de SRI si mafia masonica)

http://deveghepatriei.files.wordpress.com/2013/11/11.jpg?w=500&h=333  Scriitorul Eduard Drumont despre francmasonerie: “Pentru cel care nu se patrunde de ideea ca francmasoneria nu este decat o lupta inventata de evrei pentru a cuceri lumea si a-si realiza vechiul lor vis de dominatie universala, francmasoneria ramane o enigma de neinteles”.

Acest site nu doreste sa instige la antisemitism. Faptul cert ca exista o mafie evreiasca, nu demonstreaza ca toti evreii sunt vinovati, asa cum faptul ca la ora actuala exista multe organizatii mafiote (rusesti, italiene, arabe, chineze, etc) nu inseamna ca statele sau popoarele respective sunt in totalitate mafiote. Faptul ca exista o organizatie globala de tip mafiot (iudeo-masoneria), trebuie sa trezeasca vigilenta tuturor, indiferent de poporul caruia apartin, deci chiar si evreilor.
Probabil va intrebati unde este conexiunea dintre iudaism si francmasonerie. Sau ce legatura exista intre evrei si francmasonerie.
Nimic mai simplu! Francmasoneria nu este decat un instrument de lucru al unor evrei pentru obtinerea dominatiei mondiale si instaurarea Noii Ordini Mondiale. De ce spunem aceasta? Pentru ca oricine a studiat cat de putin structura francmasoneriei, observa ca aceasta se bazeaza pe Cabala evreiasca, foloseste drept calendar pe cel ebraic, se bazeaza pe miturile si legendele din istoria poporului evreu (cum ar fi construirea Templului  lui Solomon, mitul lui Hiram, etc.). Se poate observa si asemanarea dintre simbolul francmasoneriei -compasul si echerul- si simbolul iudaismului – steaua lui David. De asemenea, tacticile si strategiile francmasoneriei in vederea instaurarii Noii Ordini Mondiale sunt identice cu cele ale evreilor pentru a conduce lumea in calitate de “popor ales”. Iar daca analizam structura lojilor masonice, vedem ca la varful lor se afla lojile exclusiv evreiesti (cum ar fi B’nai B’rith). Mai trebuie amintit si ca Marele maestru mason Albert Pike (grad 33) si Suveran Mondial al Francmasonerie de Rit Scotian, a subordonat aceste loji exclusiv evreiesti catre Alianta Universala Israelita. Concluzia este simpla: Francmasoneria este creatia unor evrei ce au ca scop pregatirea Noii Ordini Mondiale in cinstea venirii mult-asteptatului lor Mesia, care de fapt nu este altcineva decat Antichristul.
cabalistic_star_of_david_richardsons       Deci, pentru a intelege rolul, scopul si mijloacele de actiune ale Francmasoneriei, trebuie sa cunoastem mai intai cultura si istoria poporului evreu. Care este religia poporului evreu? In primul rand trebuie sa remarcam ca iudaismul este o religie exclusiv evreiasca. In timp ce alte religii -chiar aparute in aceeasi epoca sau zona geografica- s-au raspandit la foarte multe popoare aproape in toata lumea, iudaismul a ramas apanajul strict al poporului evreu. Nici un alt popor nu a imbratisat cultul mozaic. De ce? Pentru ca iudaismul este o religie care se adreseaza si se bazeaza strict pe poporului evreu, care se considera a fi “poporul ales de Dumnezeu”. Am putea chiar sa spunem ca iudaismul este o religie RASISTA care provaduieste superioritatea poporului evreu fata de ceilalti oameni, pe care ii numesc “goimi” (animale de munca), conform invataturilor din Talmud, cartea “sfanta” a evreilor.
Conform Vechiului Testament, Dumnezeu a facut ca evreii sa fie poporul ales de El in randul caruia sa se nasca Mesia, Mantuitorul omenirii. Insa evreii nu au vrut sa-l recunoasca pe Iisus ca fiind Mesia, Fiul lui Dumnezeu trimis de El pe Pamant, pentru ca aceasta ar fi facut sa inceteze calitatea lor de “popor ales”. Astfel, ei au preferat sa-si mentina in continuare titulatura de “popor ales”, in locul credintei in Iisus Cristos. Iudeii spun ca inca il asteapta pe Mesia sa vina, la sfarsitul veacurilor, cand le va da imparatia asupra intregului Pamant. In realitate, cel pe care il asteapta ei, este acelasi personaj pentru care se pregatesc si masonii: Antichristul din Apocalipsa. De aceea, Iisus le-a spus evreilor “Satana este Dumnezeu vostru” si ca “Imparatia lui Dumnezeu va fi luata de la voi si va fi data altui popor”.
freemasonry-star       Iata ce ii spunea intr-o scrisoare, Baruch Levi lui Karl Marx (doi iudeo-masoni celebri)(scrisoare aparuta in “La revue de Paris”, pag. 574, 1 iunie 1928): “Poporul evreu va fi propriul sau Mesia. El va atinge dominatia mondiala prin dizolvarea celorlalte rase, prin abolirea frontierelor, prin anihilarea monarhiilor si prin instituirea unei republici universale in care evreii vor fi conducatorii de maine, fara a intampina vreo opozitie. Guvernele diferitelor popoare care vor forma republica universala, vor cadea fara nicio dificultate in mainile evreilor. Atunci va fi posibil pentru conducatorii evrei sa desfiinteze proprietatea privata, facand peste tot uz de proprietatea de stat. In acest fel, promisiunea din Talmud in care se spune ca atunci cand va veni timpul sa vina Mesia, evreii vor avea in mainile lor proprietatea intregii lumi, va fi indeplinita.”
B’nai B’rith (I.O.B.B.) sau “Fiii Legamantului”, loja francmasonica exclusiv evreiasca a fost infiintata in 1843 la New York. In 1921 avea 426 de loji pe intreg pamantul care a fost impartit in 11 districte; in 1925 s-a schimbat presedintele comitetului executiv dupa 25 de ani de exercitiu activ: Adolf Kraus. In locul lui a venit un Alfred M. Kohn. Patru din membrii executivului si-au avut resedintele la Berlin, Viena, Bucuresti si Istanbul. In 1925 Terra a fost impartita in 15 districte. Primele 7 in S.U.A., districtul 8 in Germania, districtul 9 in Romania. Deci al doilea district ca importanta europeana. Un Schweig a scris in 1917 (romanii erau in plin razboi de reintregire a neamului) o brosurica: Indicatorul institutiilor si organizatiilor evreiesti din Romania. La pagina 8, acest Schweig scrie: “Toate lojile din tara sunt supuse jurisdictiunii acestui comitet…”. Adica comitetului lojei din Romania a I.O. B’nai B’rith. Tot Schweig numeste Sanhedrinul evreiesc din Romania care in acel an se identifica lojei B’nai B’rith si se compunea din: dr. Adolf Stern, presedinte; dr. M. Beck, vice-presedinte; dr. H. Erdreich, mentor; Josef Sterian, secretar; B. Bercovici, casier; dr. I. Niemerower, B. Branisteanu, Leo Gheller, consilieri; M. Bucov, secretar ajutor.
Prima loja B’nai B’rith din Romania a fost creata de consulul Statelor Unite la Bucuresti, francmasonul iudeu Benjamin Peixotto in 1872, trimis in misiune speciala spre “a ameliora soarta evreilor persecutati”. Peixotto determina chiar interventia ministerului de externe al S.U.A. in favoarea evreilor prin intermediul francmasonului Simon Wolf. Marele Orient al Romaniei creat dupa 1918 a fost infiintat tot prin functionari ai ambasadei S.U.A.
Josepf Berkovitz, presedintele Lojei Noua Fraternitate din Bucuresti, director politic al ziarului L’INDEPENDENCE ROMAINE corespondent la LE TEMPS, a spus la adunarea generala din 27 mai 1927 a lojilor exclusiv iudaice B’nai B’rith: “Dumnezeu a facut Romania Mare pentru ca patru feluri de evrei sa devina o unitate”.
Leon Goldstein – Buletinul Marei Loji Zion nr. 9, pagina 76: “…din initiativa Lojilor sa se infiinteze in toate orasele banci evreiesti, cu capitaluri evreiesti, cu actionari evrei, cu consilieri, administratori si cenzori evrei pentru ajutorarea comertului evreiesc”. Protocol 15: “Pana sa ne ridicam la putere noi vom crea si inmulti lojile masonice in toate tarile din lume; noi vom atrage in ele pe toti aceia care sunt sau ne pot fi agenti eminenti. Aceste loji vor forma principalul birou al informatiilor noastre si mijlocul cel mai influent al activitatii noastre. Noi vom centraliza toate aceste loji intr-o administratie cunoscuta numai de noi singuri care va fi compusa din inteleptii nostri… Proiectele politice cele mai secrete ne vor fi cunoscute si vor ajunge in stapanirea noastra din ziua aparitiei lor.”
Dr. W. Filderman, presedintele U.E.P. si al consiliului central evreiesc din Romania afirma in 1937 ca pe consangenii sai nu-i intereseaza Palestina, caci rolul lor poate fi mai bine indeplinit in Romania (atentie): INCA UN PAMANT NEDEPLIN OCUPAT, caci nu cuprinde nici pe departe pe kilometru patrat numarul limita de locuitori.
In lojile B’nai B’rith din Romania s-au format agentii ocultei in spiritul traditiilor milenare, talmudice. Evreii care au format 95% din lojile Marelui Orient sau Marii Loji Nationale – numire-cursa care a atras politicieni si ofiteri, au facut parte, in secret, din lojile B’nai B’rith, transmitand ordinele B’nai B’rithului central din SUA, retelei francmasonice din Romania. Rabinul dr. H. Alferin, J. Brukar, Carniol, “venerabilii” Goliger, Sigmund Birman, A. Harovitz, P. Spejer, Moritz, Z. Lupescu, dr. O. Silber, Iancu Lupescu, S.B. Cohn, dr. Friedman, I. Wagner, erau membrii ai lojilor B’nai B’rith si in acelasi timp ai Marelui Orient. O foarte sumara organigrama ar desemna loja centrala B’nai B’rith din Romania, ca organ de legatura cu Alianta Universala Israelita si cu loja B’nai B’rith din SUA, statul major si comandamentul miscarii francmasonice universale. Marele Orient, Marea Loja Nationala, Marea Liga Americana din Romania cu sediul in Bucuresti, strada Nicolae Golescu, Nr. l subordonata Marii Loji din New-York si aceasta subordonata organizatiei “American Jewish Asociation” avand in subordine Loja Romana de rit american si “Redesteptarea” de rit scotian, lojile iudeo-unguresti care au facut parte din Marea Loja Simbolica din Budapesta, se subordoneaza Marii Loji Simbolice din Romania, Lojile iudeo-germane se grupeaza in Marea Loja Germana din Romania care adera la Marele Orient al Romaniei.
Toate aceste loji centrale au sucursale in capitalele de judet si in orasele mai rasarite, tesand tara intr-un paienjenis francmasonic, instrumente-arma in razboiul total dus de evreimea internationala impotriva Romaniei. Subliniem strategia evreimii in razboiul psihologic, folosind abil cele doua directii sociale de ofensiva: una iudeo-comunista care se adresa maselor si alta iudeo-francmasonica adresata varfurilor politice, economice si militare. Ambele ofensive au fost sustinute logistic de iudeo-bolsevici care stapaneau Uniunea Sovietica si de Alianta Universala Israelita. Cum in Romania varfurile claselor dominante manifestau o rezerva fata de francmasonerie din pricina internationalismului si cosmopolitismului programatic care o identificau cu comunismul, prin intermediul Ucrainei sovietice se creeaza in Romania asa zisa Marea Loja Nationala.
Arhiva Marelui Orient al Frantei situata atunci in rue Cadet 16 Paris are inregistrat la No. 14406 din 5.XI.921 un document semnat de conducatorii Marii Loji Nationale, cunoscutul francmason evreu Jean Pangal si un anume V. Roata, document care face istoricul infiintarii acestei loji si cere Marelui Orient al Frantei sa intre in legatura, promitandu-i ascultare si supunere. Citam: “…l’historique de la creation de notre organisation … este strans legat de miscarea masonica din Ucraina, intamplarile facandu-ne sa lucram pentru triumful aceleiasi cauze. Prea Ilustrul Nostru Frate Jean Pangal a primit de la Venerabilul si Marele Maestru al Marei Loji din Ucraina, fratele Serge Marcotume un mandat de DELEGAT GENERAL pentru a crea ordinul masonic national-roman, dupa ritualul scotian antic si acceptat.”
Din aceasta loja infiintata de iudeo-bolsevici faceau parte generali si ofiteri de toate gradele; scopul ei era sa destabilizeze armata de sus in jos, iudeo-comunistii incercand s-o destabilizeze la nivelul trupelor si al gradelor inferioare. Amiralul aghiotant regal Pais, comandantul Fundateanu, generalul Georgescu, colonelul V. Badulescu, colonelul Maltopol, multi ofiteri din aeronautica si marina atrasi de Mihail Negru, gradul francmasonic 33, pe numele adevarat Mihel Zussman, publicist, fost “polizei-meister” al lui Makensen pe timpul ocupatiei germane pe care Radu Theodoru l-a cunoscut, ca si pe cativa din ofiterii de aviatie nominalizati in tabelele date publicitatii prin anii 1941-1943, s-au lasat indusi in eroare de lozincile umanitare si demagogia “fratilor” de loja, gen evreii Grassiany proprietar de tipografie unde s-au tiparit manifeste comuniste, dr. Friedman, Rohrlich, Goldberg, Vogelsang, David Didoi, Metzger, Ioseph Kron, Pawes, Wolf-Lupescu, tatal amantei regelui Carol al II-lea, Goligher si asa mai departe. Trei aghiotanti regali cu grade mari in armata, cot la cot cu tatal celei care conducea de fapt politica degeneratului rege Carol al II-lea care a infaptuit scopul evreimii: dezmembrarea statului national unitar Romania Mare, fara ca armata sa traga un singur glont. Basarabia, Bucovina de Nord si tinutul Herta cedate Uniunii Sovietice, Transilvania de Nord-Est cedata Ungariei; Dobrogea de sud cedata Bulgariei. Francmasoneria din Romania a incercat si in parte a reusit sa aplice armatei romane retetarul aplicat armatei franceze cu incepere de la 1870 spre lipsa de glorie a ofiterilor care au cazut in cursa.
Impamantenirea evreilor dupa primul razboi mondial a dus la dezvoltarea rapida a francmasoneriei in Romania. Districtul IX al Ordinului B’nai B’rith fixat in Romania care este condus de sanhedrinul respectiv cu urmatoarea componenta: presedinte de onoare dr. Adolphe Stern, fost deputat taranist; presedinte activ dr. J. Niemierover, gross-rabin, senator; vicepresedinti, dr. S. Wieselberger si Adolph Goldstein; mare mentor, Jacques Cretescu; mare secretar, Marcel Goldman; mare tezaurar, B. Bercovici; inspectori generali, dr. H. Solomonovici si Adolf Schwartz; membrii, dr. B. Baubergher, Max Serdman, Karl Kluger, senator si Albert Steiner. Districtul avea in subordine 23 de loji prin care-si realiza planurile strategice vizand in domeniul politic coruperea politicienilor si propulsarea evreilor la conducerea statului; in cel economic monopolizarea intregii activitati comerciale, industriale, de banca si agricole in care scop B’nai B’rith a creat Marea Banca Marmorosch-Blank care a reusit sa gestioneze 115 intreprinderi cheie; iar in domeniul cultural spiritual sa monopolizeze presa spre a putea dirija opinia publica si sa creeze centre de presiune, dezinformare si destabilizare cu societatile de editura, culturale, sportive, universitatile populare, ligi umanitare, de apararea drepturilor omului, cercetasia si o gama intreaga de oficine de propaganda iudeo-francmasonica.
Din circulara masonica adresata potentatilor evrei pentru infiintarea Marii Banci iudeo-masonice:
“…Comisia insarcinata sa arate Marei Loji Zion procedura de urmat, ca sa ajunga la o mai repede realizare a proiectului pentru infiintarea unei Banci care va trebui sa serveasca drept punct de plecare al unei intregi organizatii de lupta economica, s-a intrunit duminica 5 iunie sub presedintia Fr. *** Adler. In urma discutiilor urmate s-au stabilit urmatoarele preliminari…
…4. Banca nu se va afisa ca o institutie a Ordinului…
…8. Pentru evitarea multor formalitati si a sicanelor posibile… ar fi preferabil sa se transforme o Institutie existenta ca Banca Marmorosch-Blank decat sa se creeze una noua …
… 9. Ilustrul Sanhedrin se va pune imediat in legatura cu un numar de Personalitati marcante din tara, ale caror nume vor fi considerate ca o garantie de succes pentru prompta realizare a institutiei … Aceste personalitati vor forma viitorul Consiliu de Administratie al Bancii…”
Iata si Consiliul de Administratie format din Sabas goimi, adica slujitori crestini: Al. Constantinescu, C. Banu, I.G.Duca, Toma Stelian, C. Argetoianu, general C. Coanda, Grigore Filipescu, M. Saulescu, Al. Vaida-Voievod, Gr. Iulian, I. Raducanu si multi altii. In tara Banca a avut 25 de sucursale, iar in strainatate 4 agentii la Istanbul, Viena, Paris si New York.
In 1931-1932 banca iudeo-masonilor cu figuratie din clasa politica romaneasca este descoperita de un deficit de 1 600 000 000 lei. Interventia masonica a lui Grunberg-Wolf-Lupescu tatal amantei regelui, il determina pe Carol sa spolieze statul roman pentru a preveni falimentul bancar al B’nai B’rith. Regele tradator si degenerat obliga Banca Nationala sa acopere deficitul, primaria Capitalei sa cumpere la un suprapret uluitor – o jumatate de miliard, un teren al evreului Marmorosch-Blank de la Otopeni si i se concesioneaza monopolul vanzarii produselor R.M.S. Cum molohul iudeu n-a fost satul, regele dispune ca statul sa preia activul si pasivul bancii Marmorosch-Blank; asta insemnand ca afacerile oneroase evreiesti sa fie suportate de contribuabilii romani. Scandalul n-a deranjat pe nimeni, membrii consiliului de administratie si-au vazut mai departe de politica si de afaceri; iar sumele uriase care puteau subventiona sectoarele productive au pierit fara urma in urzeala tesuta de B’nai B’rith care a dat o lovitura grea finantelor tarii, indeplinindu-si o parte din misiunile asumate.
Toate sucursalele au avut directori evrei.
• Francmasoneria a stat la originea bolsevismului rus, a finantat ziarul IZVESTIA si infiintarea partidului comunist acolo unde el a existat si exista in Europa, in Romania contributia evreilor la infiintarea partidului comunist fiind esentiala.
• Francmasoneria si-a creat un sistem de submasonerii din care citam: Cercetasia, Liga drepturilor omului, Ordinul templierilor. Notam ca Liga drepturilor omului a fost condusa in perioada interbelica de Internationala a III-a comunista si de loja Grand Orient de France; in Romania a fost condusa de “fratele” Costaforu avand gradul masonic 33, care conducea si cercetasia.
• Anul masonic se suprapune anului ebraic.
Scriitorul evreu Mesnil – Marigny prezicea in 1878 atotputernicia statului Israel. El scria: „In aceasta perioada de inceput, aurul are putere nemarginita. Nu este aurul acela care decide intre pace si razboi? In consecinta, stapanul aurului va fi stapanul lumii. Cine altii vor fi stapanii lumii daca nu evreii? Ei sunt aceia care au azi monopolul bancilor, monopolul cailor ferate, monopolul comertului. Puternici in calitate de stapani ai aurului, ei transmit copiilor lor misiunea de a se ridica tot mai sus. Ei vor asigura copiilor lor primele locuri in arta, literatura, stiinta si posturi publice. La Sorbonne sau College de France nu sunt ei cei mai buni profesori? Cine sunt cei mai marcanti autori de teatru? Evreii. Cine sunt cei mai cunoscuti filozofi si literati? Evreii. Coruptia in presa nu este o enigma pentru nimeni. Cine sunt aceia care pun in miscare aceasta teribila masinarie a carei putere poate sa distruga sau sa inalte? Evreii.
Apropiata ascendenta a Ierusalimului pe culmile gloriei este aproape sigura. Noi lucram de secole in aceasta directie, nimeni nu ni se poate impotrivi. Noi vom vedea curand, chiar daca pare fenomenal, ca statul Israel, dupa ce va ajunge in posesia tuturor averilor lumii, va domina, se va extinde si va creste, alungand popoarele ca pe o cireada (2 Moses 23, 30). Numai orbul nu vede viitorul minunat ce sta in fata poporului evreu”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu